LK LKpanorama Lucaskerk_1 Lucaskerk_2 Markuskerk_zaaijer

 


De datum en uitzending

Het Kerstfeest op de Dam wordt altijd eerst op een datum opgenomen dan enige tijd later uitgezonden op eerste kerstdag. Ook zullen er herhalingen zijn om het later nog terug te kijken.
De opnames zullen in Amsterdam op de Dam zijn op 10 december 2017. Dit is dus ongeveer twee weken voor eerste kerstdag en valt op een zondag. Er zal eerst een singalong zijn om het publiek een beetje op te warmen. Dit gedeelte zal niet worden uitgezonden en start ongeveer kwart over 7. Daarna meestal rond 8 uur, begint het programma met de artiesten en dat is ook het deel dat uitgezonden gaat worden.

Uitzending

Het hele programma zal uitgezonden worden op eerste Kerstdag op NPO1. In 2017 zal dat dus zijn op maandag 25 december. Om 20:23 zal het programma op tv ongeveer beginnen. In deze uitzending komen ook de bezoeken die de artiesten gemaakt hebben tussendoor gemonteerd. En misschien ook wel weer een Kerstverhaal verteld door kinderen zoals voor het eerst in 2016 het geval was. Maar dat is nog niet bekend.

Herhaling

De uitzending van het Kerstfeest op de Dam zal waarschijnlijk ook weer herhaald worden op tweede kerstdag, dinsdag 26 december. De kans is dat dit zowel 's morgens als 's avonds is. De juiste tijden hiervan zijn op dit moment nog niet bekend.
Dus heb je de eerste uitzending gemist dan heb je nog een kans om alsnog naar het Kerstfeest op de Dam te kijken. (Of nog een tweede keer te kijken want het verhaal met de moderne liedjes en fijne artiesten blijven mooi om naar te kijken.)

Wil je weten wie de bekende artiesten zijn die dit jaar meedoen? Kijk dan opArtiesten die het Kerstfeest op de Damdoen in 2017.

Inloggen