LK LKpanorama Lucaskerk_1 Lucaskerk_2 Markuskerk_zaaijer

Kerkbalans 2016

Zo vlak voor de adventstijd komen we met onze berichten over Kerkbalans, het duurt nog wel even, want de Actie Kerkbalans wordt gehouden van 17 januari t/m 31 januari 2016, maar toch.
We kunnen nog steeds “helpers” gebruiken dus geef u op bij uw lokale kerkrentmeester voor hand- en spandiensten, of als loper voor de toezeggingen.
U kunt het ons nog makkelijker maken door uw toezegging digitaal te doen, geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook de Belastingdienst helpt een handje mee
U kunt uw bijdrage als periodieke gift doen. Dan maakt u gedurende vijf jaar hetzelfde bedrag over aan uw kerk, en kan dan bij de belastingaangifte volledig worden afgetrokken van de inkomsten. U hoeft dus geen rekening te houden met de drempel van 1 procent (minimaal € 60) en het maximum van 10 procent van het verzamelinkomen. Dat levert u in veel gevallen fiscaal voordeel op. Meer info vind u op de PGB website ”belasting voordeel / periodieke gift”
U kunt ook na uw overlijden een schenking doen middels een legaat aan de PGB, u kunt dit vastleggen via uw notaris of in overleg met uw kerkrentmeester

Werkgroep Actie Kerkbalans
VZ Jan Noordermeer

Inloggen