Klik op de link voor  www.facebook.com/protgembreda

Diensten

Nog maar één dienst voor mij in deJohanneskerk voordat de vakantie aanbreekt. Vanwege mijn onverwachteafwezigheid op 18 juni zal het avondmaal die zondag vervallen. Daarom zal er dezondag daarop, 25 juni, een dienst met Schrift en Tafel zijn. Verder probeer iknog flink wat bezoeken in de gemeente af te leggen. Er zijn veel zieken,gemeenteleden die hun krachten voelen afnemen. Er gebeuren ook veel goededingen, gemeenteleden die genieten van wat hun geschonken is, die hoop vattenna moeilijke tijden.

Huwelijk

Bevestiging van het huwelijk isaangevraagd door Jojanneke Emmerzaal en Robert van Opdorp. Zij wonen in de VanDuyvenvoordestraat. Zij vragen een zegen over hun huwelijk in een dienst op zaterdag26 augustus in de Johanneskerk. Het duurt nog een poos, maar nu toch alvastgemeld. Dat zij mogen toewerken naar een mooie dag met hun kinderen Stef enJuliette en hun familie en vrienden.

Startzondag

Ook nog ver weg, 10 september, is destartzondag van de Johanneskerk. Later volgt meer informatie. Nu vast vermeldik dat we de dienst van die zondag vooraf laten gaan door een rondleiding inonze overbuurkerk, de Martinus. Daar valt veel te zien en over te vertellen enhet is mooi dat onze geloofsgenoten ons de schatten van hun gebouw willen latenzien. Van harte aanbevolen.

Vakantie

Van 7 juli tot en met 1 augustus heb ikvakantie. Er is vervanging geregeld.

U en jullie alvast een fijne zomerwensend, hartelijke groet,

ds. Saskia van Meggelen