LK LKpanorama Lucaskerk_1 Lucaskerk_2 Markuskerk_zaaijer

21 mei

 

21 mei
Op deze zondag van de braderie vieren we een gezamenlijke dienst met de Martinusgeloofsgemeenschap van de Nazarethparochie. Henny Spooren-Schaart en ikzelf gaan erin voor. De dienst begint om 10.00 uur. Na afloop gaan de kerkdeuren open voor publiek. Zelf staan we met een kraam op de braderie. Bijzonder om zo naar buiten te treden. We hopen op een mooie zondag.
 
Conventie
Van 25-28 mei (Hemelvaartsweekend) bezoek ik de conventie van de Charismatische Werkgemeenschap Nederland in het oosten van het land. Ik geniet altijd bijzonder van de ontmoetingen met medegelovigen, de lezingen en vieringen. Maar in Breda is er de gospeldienst met Hemelvaart, ook iets extra’s, dat enthousiast kan maken.
 
Pinksteren
Op zondag 4 juni is het Pinksteren. De Geest zet mensen in beweging en maakt van leerlingen getuigen. Dat zal in de dienst ook zichtbaar worden – u wordt uitgenodigd iets van de boodschap van Pinksteren door te geven aan anderen, een mooie wens op een ansichtkaart die u kunt uitdelen aan mensen uit uw levenskring.
 
Groene tijden
Na Pinksteren gaan we de ‘groene tijden’ weer in, geen feesten meer, maar ‘gewone’ zondagen. Groen is dan de kleur van het kerkelijk jaar. Groen, de kleur van de hoop. We houden vast wat we hebben en zien uit naar wat God kan doen in de wereld en in ons leven. We laten ons dragen door de hoop.
ds. Saskia van Meggelen

 

 
 
 
 
 
 Inloggen