LK LKpanorama Lucaskerk_1 Lucaskerk_2 Markuskerk_zaaijer
Vastenviering in de Markuskerk
Dit jaar wordt de Vastenviering gehouden op dinsdag 4 april voorafgaande aan de Stille week. Eerst drinken we koffie of thee met elkaar in de kerkzaal. Daarna begint in de Voorhof, rond een grote tafel, de vastenviering.
We nodigen u allen van harte uit voor deze bijeenkomst in de Markuskerk. Iedereen is welkom, dus ook leden van de Johanneskerk, de Lucaskerk, de Lutherse kerk en andere belangstellenden. Neem gerust een vriend(in), een buurman/-vrouw of familielid mee.
Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom.
Om 11:30 uur wordt de klok geluid als oproep voor de Vastenviering in de Voorhof. Ds. Ton van Prooijen zal deze samen met een aantal gemeenteleden verzorgen.
Om te zorgen dat er voldoende plaatsen zijn, verzoeken we u om tijdig door te geven of u wilt komen en met hoeveel personen. Als u vervoer nodig heeft dan kunt u dat bij aanmelden doorgeven.
Het inschrijfformulier ligt klaar in de Voorhof van de Markuskerk. Ook kunt u zich opgeven bij Miny Smaling 06-51336142 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Aletta Vlaardingerbroek 06-17116734 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij hopen op een goede opkomst!
Ton van Prooijen, Rob Snijders,
Gijs van Mourik, Miny Smaling en Aletta Vlaardingerbroek

Inloggen