LK LKpanorama Lucaskerk_1 Lucaskerk_2 Markuskerk_zaaijer

Kerstherberg


Jaarlijks wordt een kerstherberg gehouden van kerstavond 19.00 uur tot tweede kerstdag 19.00 uur. De laatste jaren in de kazerne aan de Fellenoordstraat. De kerstherberg is bedoeld voor mensen die zich geen zorgen hoeven te maken over welke kerstdag ze met wie waar zullen doorbrengen. Bijvoorbeeld omdat zij geen familie meer hebben of omdat ze te weinig geld hebben om het huis te versieren en iets lekkers te koken.

{gallery}diaconie/kerstherberg{/gallery}

Er zijn elk jaar weer veel vrijwilligers nodig. Zowel in de voorbereiding (inrichting en aankleding, voedsel ophalen op kerstavond, kerstpakketten rondbrengen) als tijdens de herberg zelf (gastvrouw/gastheer zijn, koken op tweede kerstdag, spelletjes doen, optreden met uw koor of band, een kerstverhaal vertellen etc.). Via collecten wordt geld opgehaald en de DOS werkt actief mee aan het werven van vrijwilligers.

Meer informatie www.kerstherbergbreda.nl of aanmelden als vrijwilliger: email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Inloggen